مواد لازم
۱۰ نفر
۳ عدد تخم مرغ
۱ پیمانه روغن مایع
۲ و نیم پیمانه آرد
۱ و نیم پیمانه شکر
۳ عدد سیب زرد رنده شده متوسط
دارچین (برای پوشاندن سطح کیک)
۱/۸ ق چ خ وانیل
۱ ق چ خ جوش شیرین
۲ ق چ خ بکینگ پودر
۱ پنس نمک

-------------------------------------------------------------------------------------

مراحل پخت کیک سیب

فر را روشن میکنیم. شکروتخم مرغ و روغن را با همزن برقی هم میزنیم تا زمانی که دانه های شکر محو شود.

آرد،بکینگ پودر و جوش شیرین را مخلوط کرده و الک میکنیم. بعد به تخم مرغ و شکر آضافه میکنیم وتا مخلوط شدن با همزن برقی میزنیم. مواد کمی سفت به نظر میاد ولی حالا که سیب را اضافه کنیم مواد به غلظت مناسب میرسد.

سیب را همراه لیسک با مواد فولد میکنیم. مواد را داخل قالب ریخته سطح مواد را با دارچین میپوشانیم و اگر خواستید میتوانید روی کیک از گردو ، کنجد،پوره بادام و. استفاده کنید. من از گردو استفاده کردم.

زمانی که سرد شد برش بزنید

نوش جــــــــــــــــــــــــــــــــــــــانزبان درازی


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

گلهای پونه سئوکار خارجی بچه های فرهنگی محمدآباد ابوزیدآباد صبح روستا نمایندگی خدمات پس از فروش کولرهای گازی خسرویان quotes عرصه سیمرغ آتش زیر خاکستر